Datum objave: 16. 10. 2024.
Kategorija: Vijesti

Svjetski dan hrane

Danas se obilježava Svjetski dan hrane, a istovremeno traje i Tjedan školskog doručka. Učenici 2. c i 4. a razreda, prijatelji i partneri u eTwinning projektu pripremali su zdrav doručak. Razgovarali su o važnosti doručka te o važnosti redovitog unosa voća i povrća.

Od naranči i mrkvi pripremali su sok, a od jabuka, nara i mandarina voćnu salatu koju su ukrasili orašastim plodovima. Učenici su pokazali kreativnost u kombiniranju zdravih namirnica u ukusan obrok. Bilo je zanimljivo, poučno i zabavno u društvu prijatelja i ravnatelja pripremati i jesti zdrav doručak. Ovaj događaj predstavlja korak prema usvajanju zdravih prehrambenih navika koje je važno razvijati od ranog djetinjstva.

Pročitajte još…

Daroviti likovnjaci

Daroviti likovnjaci

Protekle školske godine održana je kreativna radionica za darovite učenike četvrtih razreda pod vodstvom učiteljice likovne kulture Arijane Dobrila Barbaro. Tema radionice bila je glagoljica, a učenici su izrađivali slova ovog starog slavenskog pisma od gline. Kroz...

Za 1000 radosti

Za 1000 radosti

Najdugovječniji humanitarni program Hrvatskog Caritasa Za 1000 radosti, započet prije dvadeset i dvije godine kao predbožićna akcija, prerastao je u cjelogodišnji program kojim Hrvatski Caritas nastoji u društvu razviti socijalnu osjetljivost,...

Skip to content