Datum objave: 16. 10. 2024.
Kategorija: Vijesti

Svjetski dan hrane

Danas se obilježava Svjetski dan hrane, a istovremeno traje i Tjedan školskog doručka. Učenici 2. c i 4. a razreda, prijatelji i partneri u eTwinning projektu pripremali su zdrav doručak. Razgovarali su o važnosti doručka te o važnosti redovitog unosa voća i povrća.

Od naranči i mrkvi pripremali su sok, a od jabuka, nara i mandarina voćnu salatu koju su ukrasili orašastim plodovima. Učenici su pokazali kreativnost u kombiniranju zdravih namirnica u ukusan obrok. Bilo je zanimljivo, poučno i zabavno u društvu prijatelja i ravnatelja pripremati i jesti zdrav doručak. Ovaj događaj predstavlja korak prema usvajanju zdravih prehrambenih navika koje je važno razvijati od ranog djetinjstva.

Pročitajte još…

Kreće nadogradnja Osnovne škole Jurja Dobrile

Potpisivanjem ugovora sa  izvođačem radova i ostalim dionicima u izgradnji  službeno je započela nadogradnja i rekonstrukcija Osnovne škole Jurja Dobrile u Rovinju-Rovigno. Po uvođenju u posao, krenut će i sama izvedba radova koji će omogućiti održavanje...

4, 5, sad!!

4, 5, sad!!

Uz glazbu, ples, igrokaze i recitacije, učenici četvrtih razreda na poseban su način obilježili završetak nastavne godine. Zajednička priredba jedne generacije učenika koja iz razredne prelazi u predmetnu nastavu bila je ispunjena radošću i ponosom. Program za...

Skip to content