Datum objave: 16. 10. 2024.
Kategorija: Vijesti

Svjetski dan hrane

Danas se obilježava Svjetski dan hrane, a istovremeno traje i Tjedan školskog doručka. Učenici 2. c i 4. a razreda, prijatelji i partneri u eTwinning projektu pripremali su zdrav doručak. Razgovarali su o važnosti doručka te o važnosti redovitog unosa voća i povrća.

Od naranči i mrkvi pripremali su sok, a od jabuka, nara i mandarina voćnu salatu koju su ukrasili orašastim plodovima. Učenici su pokazali kreativnost u kombiniranju zdravih namirnica u ukusan obrok. Bilo je zanimljivo, poučno i zabavno u društvu prijatelja i ravnatelja pripremati i jesti zdrav doručak. Ovaj događaj predstavlja korak prema usvajanju zdravih prehrambenih navika koje je važno razvijati od ranog djetinjstva.

Pročitajte još…

4, 5, sad!!

4, 5, sad!!

Uz glazbu, ples, igrokaze i recitacije, učenici četvrtih razreda na poseban su način obilježili završetak nastavne godine. Zajednička priredba jedne generacije učenika koja iz razredne prelazi u predmetnu nastavu bila je ispunjena radošću i ponosom. Program za...

Ravnatelj odlazi u mirovinu

Ravnatelj odlazi u mirovinu

Nakon više od dva desetljeća predanog rada u obrazovanju, Marin Mihovilović, dugogodišnji ravnatelj Osnovne škole Jurja Dobrile u Rovinju, ove godine zaključuje svoju ravnateljsku priču i odlazi u zasluženu mirovinu. Više u članku...

Skip to content